jul 14

Første utfordring!

I dag var jeg på butikken nemlig! Var på jobb, og mamman til brukeren min spurte om vi ville være med. Så vi dro på butikken da, og der var det jo tonnevis med sjokolade.. Favorittene mine var der, såklart. Men jeg klarte å holde fokus 😀 Og mamman spurte om jeg ville ha is (og jeg takka nei såklart), til og med om jeg var helt sikker på om jeg ikke ville ha bare en liten is…? Men takka nei 🙂

Senere tilbød hun meg melon. Jeg eeelsker vannmelon, men takka nei. Jeg SKAL klare å holde meg denne gangen, det er snakk om 5 små måneder. Det er snakk om å gjøre noe viktig for kroppen min, for meg selv, for mitt eget liv. Det er bare snakk om å ha fokus 🙂

Og jeg har bestemt at ved den årlige sommersammenkomsten i familie på morsida, så skal jeg lage en lavkarboostekake og ta med 🙂 Så da var det bestemt alt 😀

Ellers lagde jeg bunnfri quiche lorraine i dag. Hele familien spiste av den, og den fikk mye skryt. Pappa mente at hvis han ble servert sånn mat hver dag, så skulle jammen han og bli sunn 🙂

Nå skal jeg legge meg, men først skal jeg bruke en av de nye ketosestixene og se om jeg er i den berømte ketosen 🙂

Skriv et svar