jul 12

Dag 1

Selv om det nå er over midnatt, har jeg hvertfall overlevd dag 1 🙂

Spiste en nydelig frokost (eller lunsj.. klokka var vel halv 2 eller noe…) bestående av eggerøre (3 egg + litt vann + gressløk og pepper), 100 gram bacon og 80 gram agurk, samt smør. Jeg har egentlig ikke tenkt å veie bacon og smør framover, for de karbene som er der gidder jeg ikke telle, av den enkle grunn at jeg spiser så lite grønnsaker at jeg går ikke over 15 pr dag uansett. Ganske greit, hvertfall så lenge jeg holder meg unna fløte og rømme. Og det har jeg tenkt en stund framover, da jeg veit at det gjør at jeg ikke går ned noe.

Har målt cm og notert startvekt, se disse under «tall». Hvis vekta jeg bruker her (er hos foreldrene mine for sommeren) stemmer med den jeg har på hybelen min, så er jeg da nesten 5 kg under mitt tyngste. Interrailen hadde nok litt å si der, da det var en svett affære, og jeg har gått ned siden jeg kom hjem og (for jeg har veid meg flere ganger her hjemme). Men jeg er da pr i dag 110,4 kg.  Bedre enn 115 🙂

Jeg som aldri skulle over 100 kg igjen.. Det var hvertfall det jeg sa da jeg slanka meg ordentlig sist, da jeg gikk fra 107 til 87. Det var da jeg sulta meg i England, talte kalorier og trente som en gal. Og jeg gikk jo ned. Men det var hardt. Og etter at hormonproblemene ble mer tydelige, de ble synlig etter at jeg hadde gått ned merkelig nok,  så funka det ikke lenger. Fortsatte på samme måte i 6 mnd, intensiverte treninga og kutta litt på kaloriene og gjorde alt etter boka, men ingenting fungerte. Holdt øye med kroppen ved ukentlige cm-målinger, og det skjedde lite. Så jeg håper det ikke er likt denne gangen, at jeg klarer å holde fokus til vekta er på et akseptabelt nivå, og deretter trapper opp til jeg finner et nivå kroppen trives med uten at jeg går opp i vekt.

Til middag i dag lagde jeg forresten fylt kylling. Stappa kyllingfileter med bacon og ost som jeg hadde rulla i krydder, og stekte dem først på panna og deretter la dem i en ildfastform med noen smørklumper, og det var nydelig 😀

Jeg er ikke sikker på hvor ofte jeg skal blogge. Burde gjøre det hver dag, men jeg er ikke så flink 🙂

Får se hva jeg får til 🙂

1 Kommentar

  1. they did in Cast Lead.Posted by: ToivoS | Nov 15, 2012 4:36:33 PM | 20@ Colm, re Iron Dome.

Skriv et svar