jul 19

Første veiedag!

Jepp, i dag er det da en uke siden oppstart, og det var kult å ha første veiedag! 😀
Det er liksom ukas høydepunkt, jeg kjenner det godt igjen fra forrige gang jeg slanka meg ordentlig.
Ikke minst er det morsomt å se at ting går nedover! Først og fremst har vekta blitt redusert med 2 kg. Jeg skal innrømme at jeg veier meg hver eneste morgen, men det er mer for å se hvordan jeg reagerer på forskjellige matvarer. Registrere bare vekta hver mandag 🙂
Men cm måles bare en gang i uka, og denne gangen var det supre tall!

Jeg måler da følgende: Hals, overarm, underarm, håndledd, bryst, midje (under puppene), «øvre mage» (ca 4 cm over navlen), «nedre mage» (rundt den store valken), rumpe, lår og legg. Alle bortsett fra legg hadde nedgang! Leggen viste 0,5 cm opp, mens rumpa ble den store vinneren med -4,5 cm! 😀 Nedre magen kom som god nr 2, med -4 😀

I tillegg har jeg begynt å få i hus matvarer som gjør middagen desidert mye enklere, og det liker jeg!

*lykke*

Skriv et svar